Чаровна млада дама седна в стола на богатството с цел

...
Чаровна млада дама седна в стола на богатството с цел
Коментари Харесай

Драма в Стани богат:,Зрителите попиляха чаровна дама, Била...

Чаровна млада дама седна в стола на благосъстоянието за да покаже, че не всички младежи са необразовани и мързеливи, а има и такива, които държат на образованието и развиването си.

Ванеса Монева е трейдър в юридически отдел и мечтае да стане юрист, а за какво не и министър. Започна играта със самочувствието, че е доста добра по история, само че не съумя да го покаже до края на представянето си.



Освен въпросите до 500 лева, които бяха за деца и там се оправи отлично, тези за по-големи суми я затрудниха и благодарение на жокерите съумя да вземе сумата от 2000 лева

Тя трябваше да отговори на въпрос името на кой град в България няма адаш в чужбина.



Кой е Исперих, нищо ли не ти приказва?, попита Билалов в опит да й напомни познания, за които тя обявява.

Не, в действителност нищо не ми приказва , отвърна тя.

Когато си учила история нямаше ли именик на българските ханове? Кой е Исперих?

Един от българските ханове, бе отговорът, който даде на настоятелния Билалов и в последна сметка й светна, че това е Аспарух.

Феновете на предаването я засипаха с отрицателни мнения, написа Vihrogon:

Не може човек, който е спечелил премия за историк на годината 2018, да не знае къде се намира Димитровград на прилежаща на нас страна! Да се чуди от къде произлиза името на град Исперих и да споделя че нещата, които е чела през 2018 ги е не запомнила. И на всичкото от горната страна с гръмката си визитка да показва грамотната част на младото потомство!



Амбициозната бъдеща министърка с изключение на, че не блесна с исторически познания, само че и речникът й е редуциран до 16 думи. А щом тази госпожица е историк на 2018-та, си представям тези, които не са, какъв брой не знаят. 

Тя все въртеше за някаква Чехия. Според мен тя смяташе Словения за Словакия. Резил! 

Тя е учила история! И не знае кой е Исперих. Все отново се сети. Така че не получава двойка!

Ясно каква историчка е.

P.S. Поне си призна, че не е чела нищо по история след 2018 г. 

Може би трябваше да уважи още малко и да придобие познания преди да се впусне в това куизно премеждие с цел да покаже познания.

Никога, не би трябвало да споделяме „ Аз “!  Малко по-смирено, би трябвало да се подхожда към нещата. Ако човек е задоволително сръчен и грамотен, той няма потребност от обществено самопровъзгласение.

Няма по какъв начин, нощните заведения и нощният живот да бъдат приоритет, измежду младежта… а да се търсят, високи резултати в игра на познания, като Стани Богат., посъветва младите един от коментиращите фенове.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР