Чарлз Оливейра продължи да впечатлява в клетката и записа 7-ма

...
Чарлз Оливейра продължи да впечатлява в клетката и записа 7-ма
Коментари Харесай

Оливейра вече иска титлата или мач с Конър

Чарлз Оливейра продължи да впечатлява в клетката и записа 7-ма поредна победа с привършване. " Do Bronx " победи Кевин Лий с гилотина в основната борба на събитието в Бразилия и усили своя връх за най-вече победи със събмишън в историята на UFC, като към този момент има 14 такива. Оливейра печели 7 бонуси в последните си срещи и откогато се завърна в лека категория завоюва 7 победи с привършване и загуби 1 среща от Пол Фелдър, който го нокаутира през декември 2017 година.

30-годишният бразилец се е подобрил доста и в този момент към този момент се цели в огромните борби. Той към този момент е свободен сътрудник и се намира в преференциална позиция, която ще му завоюва затлъстял нов контракт с организацията. Ето какво показа Чарлз пред медиите след борбата с Кевин Лий:

" Исках да победя и това е всичко. Вкарах му доста положителни удари и всички знаеха, че ще печеля борбата. Всички може да споделят каквото си желаят, само че когато клетката се затвори, то тогава вътре сме единствено двамата. Как не се е предал, откакто беше в безсъзнание? Всички знаят, че той се съобщи. Моя миг идва и би трябвало да се удрям с бойци от топа на категорията. Не оставям нещата в ръцете на съдиите и спечелвам с нокаут или събмишън. Готов съм още в този момент за купата, само че мисля, че ще се случи след още 1 борба. Сега е моето време и всичко работи в моя изгода. Това беше последната борба от моя контракт и в този момент ще би трябвало да си изкарам по-добър нов контракт. Все още съм млад и счупих нов връх. UFC би трябвало да ме оценят и мисля, че към този момент го вършат. Мисля, че ще се удрям още веднъж, а по-късно ще получа късмет. Ще би трябвало да забележим какво ще се случи сред Хабиб и Тони. Надявам се, че ще получа борба с войник от топ 5. Готов съм за всеки от топ 5 на категорията. Готов съм да се удрям с Конър Макгрегър и мисля, че това е добра борба. Няма значение дали ще е в лека или полусредна категория. "

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР