Чарлз беше забелязан последно да маха на доброжелатели, докато присъства

...
Чарлз беше забелязан последно да маха на доброжелатели, докато присъства
Коментари Харесай

САРА ВАЙН: В тези бурни времена, предизвикващи безпокойство, това е шок и удар за всички нас. Оздравявайте скоро, Ваше Величество. Вашата страна има нужда от вас...

Чарлз беше видян последно да маха на доброжелатели, до момента в който участва на работа със брачната половинка си кралица Камила в църквата " Света Мария Магдалена " в Сандрингам, Норфолк, в неделя.

Защото въпреки да е правилно, че той се качи на трона като най-възрастният човек, който в миналото се е включил към английската корона (както е и най-дълго служилият принц на Уелс в историята ), той постоянно е бил в неприятно здраве, водейки – сходно на майка си – извънредно здравословен, деен метод на живот.

И макар че е на 75 години, по стандартите на Winsdors това е нищо. И двамата му родители остават дейни и през деветдесетте си години, а баба му, кралицата майка, е на 101 години, когато умира.

Наистина, до предходната седмица той планираше да отиде на ски – както прави на драго сърце от доста години – със остарели другари в швейцарските Алпи. Това пътешестване, както и няколко други официал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР