Чарлийз Терон рядко споделя снимки на своите дъщери в социалните

...
Чарлийз Терон рядко споделя снимки на своите дъщери в социалните
Коментари Харесай

Вижте порасналите дъщери на Чарлийз Терон!

Чарлийз Терон рядко споделя фотоси на своите дъщери в обществените медии, само че реши да направи изключение по случай рождения ден на своята майка Герда.

46-годишната актриса пусна тяхна обща фотография, на която се виждат усмихнатите Джаксън (10 г.) и Огъст (7 г.) в компанията на тяхната баба.



“Днес е рожденият ден на моята майка. Исках да споделя това с всички вас, тъй като всеки, който я познава, знае какъв брой необикновено е да бъде озарен от нейните лъчи” - написа Чарлийз под поста.

“Тя в действителност е животът. Смее се по-силно от всеки, който познавам. Тя е страхотна тенисистка, голфърка, изкачва планини и се оправя с компликациите. Тя е директна, почтена, занимателна и не се тормози да ти каже по какъв начин стоят нещата когато и да е.” - добавя актрисата.

В края на предходната година Чарлийз приказва пред сп. Elle за това по какъв начин е прекарала локдауна: “Бях дружно с хората, които обичам най-вече, моите деца и моята майка. Бях изцяло наясно, че това е време, което при естествени условия не бих имала за фамилията си и за това в действителност му се насладих” - сподели тя пред изданието.

Преди време носителката на Оскар показа, че е знаела, че желае да осинови деца още когато е била едвам 8-годишна. Това е и повода тя да има две осиновени дъщери. Терон осиновява първо Джексън от своята родна Южна Африка през 2012 година, а три години по-късно става майка и на Огъст, която е родена в Съединени американски щати.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР