Чарли Шийн е един от най-скъпоплатените американски телевизионни актьори, като е

...
Чарли Шийн е един от най-скъпоплатените американски телевизионни актьори, като е
Коментари Харесай

Трезвен и отговорен: Чарли Шийн призна, че отглежда децата си сам

Чарли Шийн е един от най-скъпоплатените американски телевизионни артисти, като е още по-известен със скандалното държание и персоналния си живот. Днес обаче той наподобява е по-добре от всеки път, освободил се е от зависимостите и се е отдал на ролята си на татко.

Звездата от „ Двама мъже и половина “ приказва с People и разкри, че 14-годишните близнаци – Макс и Боб – които споделя с някогашната си брачна половинка, актрисата Брук Мюлер, в този момент живеят с него непрекъснато, а 58-годишният артист се любува на живота на „ уединен татко “.

 Чарли Шийн Getty

„ Предимно отглеждам моите 14-годишни момчета “, показа Чарли, който към този момент от шест години е изтрезнял. „ Майка им се пробва да се оправи с някои свои персонални въпроси, тъй че сега тя не е прекомерно постоянно с тях. “

People отбелязва още, че неин представител е отказал коментар.

Не е ясно с какво се занимава Брук Мюлер сега, само че е известно, че и тя се е борела със корист с субстанции в предишното. Тя и Чарли се женят през 2008 година, само че късият им брак е белязан от кавги, обвинявания с домашно принуждение и престой на артиста в рехабилитационен център.  Две години по-късно двойката подава молба за бракоразвод, като Брук даже подава молба за ограничаваща заповед.

През 2013 година обаче двете деца са изведени от вкъщи им, който е избран от Социалните служби като „ рискова среда “, основана от майката. Близнаците са сложени под грижите на Денис Ричардс, някогашната брачна половинка на Шийн, до момента в който Мюлер влиза в клиника за рехабилитация. По-късно момчетата са трансферирани да живеят при вуйчо си, както и при родителите на Брук, откакто ѝ се постанова да влезе в психиатрична клиника.

Що се отнася до възпитанието на синовете си, през днешния ден Шийн признава, че се оправя със същите провокации, пред които са изправени множеството родители , когато децата им станат младежи, като да вземем за пример пристрастяването към мобилните устройства и екраните.

 Чарли Шийн Getty

„ Говоря за времето, прекарано в обожаване на техните устройства “, сподели той. „ Въпреки че въпреки това, когато го вършат, това ми дава малко време да не ги повличам из целия град с мен. Но също по този начин усещам, че екраните им пречат да имат други благоприятни условия да разширят съзнанието си в други области. “

Шийн има и три пораснали дъщери:  Касандра, на 38 (от гаджето му от гимназията Пола Профит), Сами, на 19, и Лола, на 18 (от някогашната му брачна половинка Денис Ричардс).
                             

Чарли неотдавна се събра със основателя на „ Двама мъже и половина “ Чък Лори , с който се скараха през 2011 година, откакто общественият срив на Шийн докара до края на присъединяване му в хитовия ситком.

Лори сега има нов сериал „ Bookie “, като Шийн се появи като себе си в премиерния епизод.
                             

„ Надявах се, че Чарли е на положително място и е подготвен за това “ , разяснява Лори пред ET, като разясни, че не се е страхувал да се опита да се сдобри с артиста след толкоз доста време.

„ Той не можеше да бъде по-мил, въодушевен и великодушен по отношение на цялата работа “, продължи Чък. „ Говорихме по телефона към час за първи път и му изпратих сюжета – тъй като го помолих да играе измислена версия на себе си, и желаех да бъда оправдателен и това да е нещо, с което той ще се усеща удобно. "
                             

В първия епизод на сериала „ Bookie “ взе участие и Ангъс Т. Джоунс, който играе племенника на героя на Чарли Шийн, Джейк, в „ Двама мъже и половина “. Джоунс е на 10 години, когато е определен за ролята. Той напусна сериала след 10 сезона и се отдръпна изцяло от актьорството.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР