Чарли Шийн е бил в центъра на доста заглавия. Дългогодишният

...
Чарли Шийн е бил в центъра на доста заглавия. Дългогодишният
Коментари Харесай

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн с профил в OnlyFans

Чарли Шийн е бил в центъра на много заглавия. Дългогодишният артист е оставил зад тила си история на приложимост на опиати, женкарство и доста други подвизи, които са го поставяли в голям брой полемики измежду почитатели и критици. През 2015 година той също по този начин разгласи пред света, че се е заразил с вируса на ХИВ.

Сега наподобява, че 18-годишната му щерка също не има намерение да му отстъпва по подвизи. Тя се е включила към OnlyFans. За тези, които не са осведомени с платформата, тя всъщност е място, където множеството хора разгласяват свои голи или най-вече голи фотоси против преференциална цена. Сами Шийн разгласява известието на страницата си в Instagram.

Между Сами Шийн и майка ѝ Денис Ричардс от дълго време има драма. Във видеоклип в TikTok, който тя разгласява предходната година, Сами твърди, че е живяла в семейство, в което е упражнявано принуждение, до момента в който е живеела с Ричардс. Под този пост Сами написа: " Преди една година: в капан в семейство, в което се злоупотребяваше. Мразех себе си, изкарвах дни без да хапвам или дремя, бях безумно депресирана, мразех учебното заведение и така нататък ". Въпреки че нещата сред Сами и Денис наподобяват сложни, Денис разяснява поста и възкликна, че поддържа и обича щерка си.

Чарли Шийн отговори на присъединението на щерка му към платформата. Според артиста: " Тя към този момент е на 18 години и живее с майка си. Това не се е случило под моя покрив ". Той прибавя: " Не утвърждавам това, само че защото не съм в положение да го предотвратя, я приканих да резервира стила си, творчеството си и да не жертва честността си. Пак дублирам, тя е на 18 години и към този момент е пълнолетно лице, тъй че може да прави каквото си желае. Въпреки това евентуално за един родител е мъчно да види по какъв начин детето му прави нещо толкоз скандално на млада възраст “.

Все отново наподобява, че Сами Шийн и Денис в последно време са в по-добри връзки.

Денис също разяснява присъединението на Сами към платформата за актови фотоси: " Сами е на 18 години и това решение не се основава на това в чий дом живее. Единственото, което мога да направя като родител, е да я направлявам и да се поверявам на преценката ѝ, само че тя сама прави своите избори ".

Въпреки че наподобява, че Сами и Денис не са в най-хубави връзки, страницата на Сами в Instagram демонстрира доста по-различна страна на комбинацията майка и щерка. В началото на май Сами прекара Деня на майката с Дениз и двете показаха в обява любовта си една към друга. Въпреки че Сами е единствено на 18 години, наподобява, че Дениз и Чарли Шийн употребяват метода " доверявай се на децата си ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР