ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп се

...
ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп се
Коментари Харесай

Тръмп влиза в първичните избори на републиканците в Южна Каролина, опитвайки се да злепостави Хейли в родния й щат

ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да завоюва четвъртите си следващи първоначални първични избори в щата в събота над Ники Хейли в Южна Каролина, целяйки да съобщи стеснение в родния си щат на последния си останал главен противник за републиканската номинация.

Тръмп влезе в първичните избори с голяма преднина в социологическите изследвания и поддръжката на висшите републиканци в щата, в това число сенатор Тим Скот, някогашен противник в конкуренцията. Хейли, която беше дипломат в Организация на обединените нации при Тръмп, прекара седмици в кръстосване на щата, който два пъти избираше собствен губернатор, предупреждавайки, че преобладаващият любимец, който е на 77 години и е изправен пред четири обвинявания, е прекомерно остарял и заплеснат, с цел да бъде още веднъж президент.

Във всички предварителни избори като се изключи един от 1980 година насам, републиканският победител в Южна Каролина продължава да бъде номиниран от партията. Но Хейли неведнъж се е заричала да продължи, в случай че загуби родния си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР