ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина – ПЪРВО НА FOX: Лара Тръмп, снахата

...
ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина – ПЪРВО НА FOX: Лара Тръмп, снахата
Коментари Харесай

Лара Тръмп се отприщи срещу Ники Хейли на фона на враждата на RNC, отказа да се откаже от първичната надпревара на Републиканската партия

ЧАРЛЪСТЪН, Южна Каролина – ПЪРВО НА FOX: Лара Тръмп, снахата на някогашния президент Тръмп и претендент за съпредседател на Републиканския народен комитет (RNC), се нахвърли против претендента за президент Ники Хейли, като избухна в обещанието си да остане в конкуренцията без значение от резултата от съботните първоначални избори в Южна Каролина.

В изявление за Fox News Digital на акцията в Северен Чарлстън в сряда Тръмп сподели, че упоритостта на Хейли „ няма доста смисъл “ и че донорите са тези, които „ явно поддържат нейната акция жива “.

Коментарите на Тръмп идват единствено дни откакто тя получи рецензии от Хейли, че сподели, че „ всяко пени “ от средствата на RNC би трябвало да отиде за преизбирането на някогашния президент Тръмп. „ Ние не помазваме крале в Америка “, сподели Хейли.

Републиканският претендент за президент Ники Хейли, вляво, и Лара Тръмп, снаха на някогашния президент Тръмп.( Getty Images)

„ В избран миг би трябвало да се запитате, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР