Чанта, оставена на пода от гост, може да доведе до

...
Чанта, оставена на пода от гост, може да доведе до
Коментари Харесай

Лоша поличба! Не оставяйте чантата си на пода, парите ще...

Чанта, оставена на пода от посетител, може да докара до разорения стопанина. Това се изяснява с обстоятелството, че парите, в някакво количество или форма, обичат прецизния ред и почитание към тях. Когато поставите чантата на пода, парите могат да бъдат " афектирани " от такова повърхностно отношение към тях и да мигрират към по-отговорни и надеждни ръце.

Друго пояснение на поличбата за какво не трябва да се поставя чантата на пода стига надалеч обратно в предишното. Славяните вярвали, че подът на дома е това, което свързва действителния свят със света на злите сили. Поради това метенето и миенето на пода са били наложителен детайл от всекидневието. Жените са метели пода всякога, когато в къщата се появявал натрапен посетител, с цел да защитят фамилията от негативна сила.

Затова, в случай че поставите чантата на пода, тя просто ще събере цялата неприятна и нездравословна сила, която е там. Ако пък извършите това в непознат дом, а по-късно сложите чантата на пода вкъщи, тогава всичко отрицателно може да се реалокира от едната къща в другата. Но против това неприятно въздействие има и контрадействие - задоволително е да поставите дребен талисман във формата на буркан в къщата си, който няма да разреши негативна сила да се откри в дома ви.

Има интернационално пояснение за това предсказание - в Европа се счита, че чанта, оставена на пода, предвещава кражбата на скъпи предмети и пари. На процедура във всички европейски домове, на входа на жилището има дребна масичка, която е проектирана тъкмо по този начин, че индивидът, който е влезнал, да може да сложи багажа си върху нея и да избегне негативните последствия.

В Латвия се счита, че в случай че поставите чантата на пода, тя ще блокира паричните приходи на стопанина на къщата, и ще го докара до банкрут. Ето за какво не злоупотребявайте с гостоприемството на стопаните и не правете това, когато пътувате до Латвия.

При всички случаи, концепцията за това какво ще се случи, в случай че поставите чантата на пода, има доста тълкувания. Но има и едно общо: такова деяние може да докара до банкрут, кражба или загуба на пари. Смята се, че чантата, сложена на пода, дава цялата си парична мощ на пода и защото към този момент сме открили, че пода е особено място в къщата, където циркулира негативната сила, се оказва, че всички парични потоци ще попаднат в " на никое място ".

Ако вярвате на поличбите, само че не можете да се отървете от навика да поставяте чантата на пода, има няколко решения на този проблем. Сложете в коридора дребна масичка или шкафче, върху които да слагате чантата, когато се прибирате. Или използвайте вместо чанта - клач. Тогава обезпечено у вас няма да възникне предпочитание да оставите това огромно портмоне на пода. Грижете се вашите пари и в никакъв случай те ги оставяйте на пода.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР