Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц изглеждат по-щастливи от всякога. Двойката

...
Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц изглеждат по-щастливи от всякога. Двойката
Коментари Харесай

Какво мисли Лени Кравиц за евентуалния брак на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц наподобяват по-щастливи от всеки път. Двойката постоянно е засичана от папараци по време на разходките им в Ню Йорк или сантименталните им вечери в някои от известните заведения за хранене в града.

И до момента в който артистът от " Професия стриптийзьор " и актрисата от " Големите дребни неистини " може и да разискват възможна женитба, татко й не е напълно сигурен, че утвърждава сходен ход.

Според източник на National Enquirer Лени Кравиц с мята, че за Зоуи да се омъжи за един от най-известните артисти в света ще усили неведнъж напрежението върху нея. Рок музикантът й е предложил просто да продължат да живеят дружно както до момента.

Не че Лени Кравиц не харесва Тейтъм - просто счита, че не е нужно щерка му да се омъжва за него, с цел да бъдат щастливи. И двамата към този момент имат по един несполучлив брак - тя с Карл Глъсман, а той - с Джена Дюън.

Дали Зоуи Кравиц ще послуша татко си следва да забележим. Тя обаче към този момент е в такава фаза от живота си, в който желае да има деца. Освен това познава Чанинг Тейтъм от две години и знае какво може да чака от него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР