Чалгата се завръща на две вълни за участията си в

...
Чалгата се завръща на две вълни за участията си в
Коментари Харесай

Чалгата се завръща

 Чалгата се завръща на две талази за участията си в нощните заведения. Със заповед на здравния министър от 29 април ще бъдат отворени нощни заведения, бар-клубове, пиано питейни заведения, бар-вариете и нощни питейни заведения при потребление на не повече от 50% от потенциала им. Разхлабването на ограниченията мощно развълнува кръшния отрасъл и нощни заведения и реализатори се надпреварват да се похвалят кой още веднъж ще хване микрофона и ще се завърне на сцената.

Първата вълна от чалга артисти ще е директно с отварянето на нощните заведения в края на месеца. След това се чака нов сериозен напор на участия в завършек на месец май, когато са планувани абитуриентските балове, и занапред има декларирани гостуващи реализатори.

Началото ще бъде сложено от Преслава, която ще пее директно преди Великден - на Велики четвъртък. Певицата ще открие постпандемичните участия с изява в столичната чалготека, а още на идната вечер - на Разпети петък, на същата сцена ще се появи и Софи Маринова. На 30 април авансово оповестени участия имат още Диона и Малката, които също са ангажирани за откриването на дискосезона.

За Преслава няма информация да е изкарала ковид, като преди време певицата си пусна в обществените мрежи фотография на негативен PCR тест. Чалгарката беше една от първите, които непринудено стопираха участията си преди година и се изолира с мъжа и детето си.

Софи Маринова до неотдавна беше под карантина у дома и даже й се наложи да пее в домашния условия в два епизода на " Като две капки вода ". Но към този момент е свободна и може да щъка свободно по заведенията от края на този месец.

Втората сериозна инвазия на попфолк изпълнителите е планувана за втората десетдневка на месец май. Нощни заведения са заели известни имена с вярата, че празнуването на абитуриентските балове ще се случи в цялостния им искра. Благоевградска дискотека се похвали, че на 24 май там ще пее Азис, на идващия ден е Софи Маринова, а хеттрика от събития ще приключи купонджийката Ариа.

Здрав ваучър за завършващите възпитаници ще има и край морето. Тук още веднъж ще свети Софка, като присъединяване й е планувано за 21 май, а тъкмо седмица по-късно на сцената би трябвало да се появи и ДесиСлава, която беше втората фолкдива у нас (след Галена), която публично призна, че е болна от ковид. Тогава ДесиСлава бе в положително здравословно положение. Заболяването при нея протече леко и без затруднения. Певицата е имала признаци на ковид, само че в началото помислила, че става въпрос за простуда. Решила да си направи тест, откакто друга фолкпевица – Галена, оповести, че е инфектирана. Тестът се оказал позитивен. Изпълнителката се самоизолира в дома си, а все още се усеща чудесно.

Веселба ще има и преди да отворят нощните заведения. Камелия се оказа най-нетърпелива от колежките си и още на следващия ден вечер ще има изява във Варна. Но не в нощно заведение, а в ресторант. Участието й стартира в 19.00 ч. и съгласно здравните разпореждания би трябвало да завърши един час преди среднощ, написа.

" Нямам самообладание да се забележим ", извика прочувствено Камелия, която в последно време нашумя с отрязания си нос и още веднъж е измежду най-актуалните имена в чалга промишлеността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР