Чалгарката Преслава окончателно занемари външния си вид! Безкрайните пътувания у

...
Чалгарката Преслава окончателно занемари външния си вид! Безкрайните пътувания у
Коментари Харесай

Обявиха Преслава за мърла

Чалгарката Преслава дефинитивно занемари външния си тип! Безкрайните пътувания у нас и в чужбина, както и безчетните нощни участия дадоха отражение върху хигиената на изпълнителката. Феновете я оповестиха за мърла, откакто певицата беше изловена да излиза на сцената с една и съща рокля, и то 3 пъти подред, написа в. "България през днешния ден ".

"Преслава, ти съществено ли пееш 3 дни (а може и да са 4) с една и съща рокля? Във Флорида пя с нея, в Чикаго, и в този момент незабавно в Пловдив. По няколко часа на нощ я носиш в задушни нощни заведения, танцуваш, потиш се, супернехигиенично. Сигурна съм, че имаш повече рокли в дрешника си. В петък във Флорида беше с тази рокля, в събота в Чикаго беше и в този момент в сряда в Пловдив! Една и съща рокля с еднакъв тегел и дизайн! ", разяснява гневна почитателка, която е възмутена от визията на изпълнителката. И добави: "Честно казано, какъв брой рокли има Преслава в дрешника си и какъв брой постоянно ги сменя, не ме визира персонално мен. Просто прави грозно усещане, не е хигиенично и е пренебрежение към публиката ".

Разбира се, имаше и почитатели, които опазиха изпълнителката, че нямала време да сменя рокли и персонално се убедили, че не мирише неприятно онлайн и идентичната визия по никакъв метод не се отразява отрицателно върху представянето й с микрофон в ръка. Чалгарката не е криела, че времето не й стига за съвсем нищо, защото непрекъснато е ангажирана. Има месеци, в които тя има повече от 20 участия и не може да смогва да се наспи, камо ли да отделя време за женски капризи.

Не е ясно какво е предиздвикало Преслава да се появява с една и съща рокля, само че пред познати признала, че е извънредно изморена, изключително след продължителното й турне в Съединени американски щати. В продължение на малко повече от две седмици тя обикаляше градове оттатък Океана и изнасяше концерти пред българските емигранти. Едно от събитията с най-многобройна аудитория бе това в Чикаго, а изненадата за Преслава бе появяването на нейния сътрудник Магапаса на сцената.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР