Чалгарката е една от най-търсените певици от години, но покрай

...
Чалгарката е една от най-търсените певици от години, но покрай
Коментари Харесай

Канят Преслава с бебето на участия

Чалгарката е една от най-търсените певици от години, само че около майчинството си не може да смогне да одобри всички предложения. Това предизвика изобретателни притежатели на нощни заведения да й оферират грижи за бебето, до момента в който тя е на сцената. Бизнесмените я оферират с детско легло в безшумна стая, където дребната Паола ще се усеща като вкъщи си. В неповторимата промоция влизат и играчките. Ако се постанова, можело даже да намерят и жена, която да бди над новороденото за към час - час и половина, колкото продължава едно присъединяване на Преслава.

Добричлийка приемала с усмивка ексцентричната концепция и отказвала, защото й се коства невероятно да води дребното си момиченце по задимени нощни заведения. Още повече че Преслава изрично е срещу да демонстрира обществено лицето на детето си, защото е суеверна и се тормози някой да не го урочаса. Собствениците на чалготеки са подготвени още време да я изчакат, като са подготвени да се грижат за детето даже когато поотрасне.

Преслава не се тормози, че би трябвало да отхвърля участия, защото е финансово обезпечена. Тя разчита освен на своите солидни приходи, само че и на бащата на детето - Павел, който също е състоятелен. Затова и изпълнителката сама си избира в кои заведения да извива глас, като желанията й са ориентирани към София, Пловдив и Благоевград, а от време на време прави изключения и върви до морето. На едно от последните се участия в Студентски град в столицата тя не сподели и грам отмалялост от майчинството и се раздаде за наслада на почитателите си.

Преслава не желае дъщеричката й да стои по нощни заведения, тя избира да я разхожда в планината, по тази причина от дребна калява Паола. Преслава обожава да разтоварва по пътеките на Витоша. Преди да роди, изпълнителката през ден бе в гората дружно с половинката си Павел. Първите месеци след раждането пайнерката не помни за хубостите на природата ни. Но щом изгря слънцето, Преси реши още веднъж да хукне в гората дружно с бебока. Изпълнителката качи за пръв път рожбата си в планината по-рано този месец. През цялото време на разходката дребната Паола бе носена от родителите си в кошче.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР