Чалга певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който е

...
Чалга певицата Мария е претърпяла пътен инцидент, от който е
Коментари Харесай

Мария в жесток пътен инцидент след нелегално участие

Чалга певицата Мария е претърпяла пътен случай, от който е било допустимо на косъм да стане страшна покруса, твърди HotArena, като се базира на очевидци.

Изпълнителката на Пайнер е спукала гума на пътя сред Михалково и Кричим. Инцидентът станал след среднощ в понеделник. Колата на Мара, баровски джип "Мерцедес ", е щял на косъм да се обърне и падне в стръмно дере, което води във водите на река Въча. Тя се е случила поради паднали камъни на шосето, в композиция с висока скорост, с която е карала Отварачката.

Ситуацията към произшествието става още по-скандална от обстоятелството, че Мария се е прибирала от присъединяване в Родопите. Проверка демонстрира, че на 23 юли тя няма оповестено публично такова. Следващото й е в Пловдив на 24-ти. Но в понеделник Мара несъмнено е пяла без продуцентите й от "Пайнер " да знаят за това. Певицата не се слави с имиджа да си отваря устата на облага. Тя е известна в чалга средите с маниакалния си интерес към парите и всички способи, по които може да ги изкара. Което значи, че е лапнала хонорар сред 10 и 15 бона за незаконното си присъединяване, само че не е отчела нищо на "Пайнер ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР