Чалга певицата Киара е определяна, дори от останалите участнички в

...
Чалга певицата Киара е определяна, дори от останалите участнички в
Коментари Харесай

Защо, Киара? Киара от „Ергенът“ неузнаваема на тези снимки

Чалга певицата Киара е определяна, даже от останалите участнички в шоуто, като една от най-готините моми. Въпреки че към момента е в любовното риалити обаче, ергенът Алек не й отделя нужното внимание.

В „ Ергенът “ тя се показва като тиха и скромна, не изключително дейна и буйна към синеокия юнак.

Той също не й обръща изключително внимание, тъй като взорът му е ориентиран към двете каки измежду момите- Надежда Вишева и Магдалена Томова.

Въпреки че изгонената Виктория разкри, че Маги имала 60-годешен ухажор, който я издържал в предишното, кой знае по какъв начин не се промени отношението на Алек към нея  и тя си остава една от фаворитките му.

Не по този начин стоят нещата с Киара. Преди да е в този облик, в който е в този момент, изцяло поправена и подложена на редица пластични интервенции, с цел да се слее с поп фолка, Киара е изглеждала радикално друго.

Снимките, които изтекоха в нета го потвърждават. На тях се вижда едно красиво момиче, което е упражнявало художествена гимнастика в националния тим на България.

Не излиза наяве за какво се отказала от гимнастиката, а  и тя не изяснява за какво е залитнала по поп фолка.

Старите й фотоси в мрежата провокираха гърмеж от позитивни мнения. Мнозина не скриха разочарованието си, че е зарязала художествената гимнастика и е станала чалга певица.

Източник: Блиц.шоу, Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР