Чалга певицата Диона е в болница след брутална катастрофа с

...
Чалга певицата Диона е в болница след брутална катастрофа с
Коментари Харесай

Фолк певицата Диона катастрофира тежко

Чалга певицата Диона е в болница след брутална злополука с Порше " Кайен " на Автомагистрала " Тракия ". Инцидентът е станал през вчерашния ден, на към 20 км от Ямбол, посока София. Зад кормилото на немското возило е бил нейният озвучител Симеон Кондев, от Бургас, който е изгубил надзор над колата и я е забил в мантинелата. По всяка възможност е карал с превишена скорост, написа Флагман.бг.

Сблъсъкът е настъпил, до момента в който се бургазлията се опитвал да си вземе якето от задната седалка на Поршето. На Ивановден Денислава Сашoва, както е същинското име на Диона, е имала присъединяване в Ямбол. След празненството, тя и Симеон си умряли и чак към 16:30 часа на 8 януари т.г. потеглили към столицата. 

Мелето е станало в региона на 118 км от аутобана и е било много мощно. Изпълнителката от Пайнер е откарана с кола за спешна помощ в най-близката болница. Нейни близки споделиха пред Флагман.бг, че е с мозъчно разтърсване, носът й е строшен от удара в таблото на Поршето. 



" Вярно е, да, Диона е в болница, положението й е тежко и е доста уплашена от злополуката ", споделиха нейни другари. 

Немският автомобил бил потрошен, цялата му предница станала на хармоника. Поршето било чисто ново, Диона си го купила от столичен автосалон преди към месец. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР