Чалга певица и милионер! Това отдавна звучи като добре познато

...
Чалга певица и милионер! Това отдавна звучи като добре познато
Коментари Харесай

Ето кои милионери са минали през леглото на Мара Отварачката СНИМКИ

Чалга певица и милионер! Това от дълго време звучи като добре познато факсимиле, тъй като доста рядко или съвсем в никакъв случай не е в действие. Попфолк дивата Мария, да вземем за пример, дава доста потвърждения през годините за това.

Мара Отварачката, както назовават миньончето след реклама за бира преди години, безусловно е като магнит за милионерите, единствено че най-малко към този момент връзките й с тях претърпяват безспорен провал.

Първият мъж на изпълнителката – Димитър Андонов, е прочут като наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград. Милионерът предложи брак на обичаната си Мария през 2006 година, а две години по-късно тя го подари с дъщеричка – Марая.

Всичко е прелестно до един миг, в който светските хроникьори оповестяват, че певицата имала алъш-вериш с вратаря Ники Михайлов и то не къде да е, а на Френската Ривиера, където тя заснемала следващия си видеоклип, финансиран от брачна половинка й. Това форсирало Андонов да подаде бързо молба за бракоразвод, предизвикан и от татко си Кирил. По негова молба незабавно след развода, който завършил миролюбиво, миньончето било изгонено от всичките компании на богаташа.

Малко по-късно, на Нова година, Мария напряко взриви новините, откакто най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си, още веднъж не какъв да е, а Християн Гущеров – наследникът на ексдепутатът от Българска социалистическа партия Добромир Гущеров. Щом оповести щастието си, влюбената двойка незабавно отпътува на екскурзия до австрийската столица Виена, където показа детайлности за новата женитба с таткото на Християн – Добромир.

Връзката сред Мария и Християн не продължи дълго – единствено пет години, само че певицата непрекъснато се хвалеше с шестзвезден първокласен живот, скъпи коли, последните сбирки на международни дизайнери и екзотични почивки. Гущеров даже плащаше скъпото обучение на дъщеря й Марая. Певицата обаче, по този начин и не пожела да стане къщовница и да спре с певческата си кариера, каквото бе желанието на брачна половинка й, и той я смени с… приятелката й Светлана Гущерова. Тя му роди три деца и сега двамата са щастливи и в другарски връзки с Мария.

Последният брак на изпълнителката е отново с милионер, когото Мария съумя да раздели със законната му половинка и да го трансформира в своя. Мария и Мирослав се събират и разделят няколко пъти, до момента в който изгладят несъгласията си и закрепят брака си.

Статутът на милионер на последния брачен партньор на певицата е противоречив. Според градската легенда Миро бил подготвен да взима заем след заем единствено да покрие всички условия на обичаната. Според други разполагал с задоволително доходи, с цел да й угоди в щенията.

„ Дадох бракоразвод по взаимно единодушие на брачна половинка си, нищо повече не желая да разясня “, сподели преди две години екссъпругата на предприемача – Вая. Красавицата първоначално не искаше да се развежда, защото очакваше кръшкането на мъжа й в някакъв миг да спре, само че за положително или зло, Мирослав взел решение да продължи живота си с Мария.

„ Дано е благополучен “, пожела му тогава Вая, при която, както е видно, Мирослав още веднъж се върнал след раздялата си с певицата.

Публична загадка е, че фолкпевицата Мария си избира богати спонсори, които угаждат на всеки неин каприз. Но с едно от признанията си тя втрещи и почитатели, и околните си. В изявление, в което бе запитана дали е получавала неприлични оферти, тя шокира всички с отговора си: „ Разбира се. Също по този начин съм се възползвала от тях. Не се срамя от това, че някой ми е отправял непристойно предложение, даже се усещам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този метод “, написа „ Хотарена “.

Признанията на Мария стигат и много по-далеч – с откровението, че държи мъжът до нея да е финансово постоянен и да може да й угажда, и сбъдва всяка нейна фантазия. „ И в природата е по този начин – животните от женски пол търсят най-силния от своята порода “, споделя тя. И допълва, че изкараните пари от музика влага в образованието на щерка си Марая. Много любовници са й подарявали коли и жилища, само че единствено до момента в който са дружно. След това си ги прибирали.

Мария призна и че е имала най-готините и съумели мъже в живота си, само че не посочва точна численост. „ Всеки по собствен личен метод ми е дал 100% обич и опора. Всеки е съдействал за това, което съм аз все още “, добавя тя./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР