Чалга дивата Галена е известна с това, че обича изненадите

...
Чалга дивата Галена е известна с това, че обича изненадите
Коментари Харесай

Галена взриви бомбата: Отдавна трябваше да сложа КРАЙ!

Чалга дивата Галена е известна с това, че обича изненадите и провокациите, само че този път удари всички в земята с това, което реши и направи. Самата тя съобщи, че от дълго време е трябвало да каже " Не " и да постави завършек на този въпрос, само че всяко нещо идвало с времето си.

Не, Галена не е решила да се раздели с мъжа си Галин Вафлата, макар че двамата са минали през най-малко две сходни раздели до момента. Впоследствие и двете се оказаха краткотрайни и даже заздравили връзката им, както обясняваше самата певица.

Тук обаче става въпрос за парите, на които всяка чалгарка се надява по време на участия, а точно бакшишите от клиенти. Точно на тях Галена сподели " Не " и даже го направи пред смаяните погледи на очевидци преди вечер.

" Не вярвахме на очите си. Някакъв, очевидно богаташ, се опита да бутне на Галена дебела пачка. Не видяхме по какъв брой бяха, само че тя му направи незабавно знак с ръка, че отхвърля. Това е знамение напряко като знаем по какъв начин чалгарките отворят очи като палачинки и лапат ли лапат бакшиши ", разясняват очевидците.

Има два разновидността - или Галена се е замогнала и към този момент гледа на тези пари като на унизителни подаяния, или просто е имала проблем със самия клиент.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР