Чалга дивата Диона влезе в отбора на силиконките. Бившето протеже

...
Чалга дивата Диона влезе в отбора на силиконките. Бившето протеже
Коментари Харесай

Диона наду пазвата срещу 10 бона в Турция! Певицата смяташе силиконът за „банален“

Чалга дивата Диона влезе в тима на силиконките. Бившето протеже на Галин си постави нови цици. Изпълнителката наблъска пазвата си със стотици кубици силикон.

Диона бе една от дребното певици, която нямаше голям бюст. Интервенцията е направена в една от най-хубавите клиники в Турция. За да надуе гърдите си, младата певица се бръква с 10 бона. Диона е в южната ни съседка към този момент седмица. Бившата рапърка, която мина в лекия род, най-сетне се подлага на интервенция за увеличаване на бюста си.

Въпреки че неведнъж бе подтиквана от феновете си да постави силикон, повече от година тя отхвърляше. Според нея „ силиконът те прави неестествен и тривиално нещо “. Ала няколко месеца по-късно обръща палачинката и най-сетне се престрашава да се надуе балоните.

„ От доста време разсъждавам дали да си направя такова нещо, само че се опасявах. След интервенцията не скърбя. Направих най-хубавия избор “, споделя от болничното легло Диона . Певицата е супер удовлетворена от интервенцията. Новите й бомби са станали „ веднъж “. Преди интервенцията Диона бе с едни от най-малките гърди в попфолка. Феновете на певицата тръпнат в очакване тя да покаже новите си балкони. Съвсем скоро Диона се завръща на сцената, където ще може да вее силиконовите си придобивки, написа „ България Днес “.

„ Нямам самообладание да споделя резултата след интервенцията “, споделя още русокоската. Възстановяването на Диона ще продължи още няколко дни. Чалга фурията към този момент се движи без проблеми след интервенцията. „ Вече се усещам добре “, добави Диона .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР