Чакат приятелката ѝ Юлияна да излезе от реанимация, за да

...
Чакат приятелката ѝ Юлияна да излезе от реанимация, за да
Коментари Харесай

Искат за постоянно в ареста гълтачката на дрога Камелия

Чакат приятелката ѝ Юлияна да излезе от реанимация, с цел да щракнат и за нея белезниците

28-годишната Камелия В., която в събота вечер бе задържана дружно с приятелката си – 35-годишната Юлияна И., е с постановена прокурорска мярка задържане под стража за 72 часа.

Двете млади дами са с престъпно минало и явно са се вживели в ролята на наркокралици. Те  бяха хванати с пико в региона на игрална зала „ Маракеш “ в бургаския кв. Черно море. И двете пробвали да глътнат дрогата, с цел да не ги арестуват. Камелия обаче се оказала по-разумна и изплюла пакетчето в точния момент, до момента в който Юлияна съумяла да го погълне и се натровила. В момента тя се намира в интензивното поделение на УМБАЛ-Бургас с диагноза интоксикация, държавното обвиняване изчаква да бъде изписана от там, с цел да й бъде наложена мярка за неотклонение.

Междувременно на публицистичния телефон на Флагман.бг позвъни жена, която се показа за майка на Камелия В. Тя твърди, че щерка ѝ е с насинени очи и със строшен нос и упреква униформените за това. Източник на Флагман.бг удостовери, че наркодилърката е с такава контузия, само че към момента не е открито в резултат на какво е получена.
 Юлияна евентуално ще последва приятелката си. Тя обаче съумяла да погълне пакета с пикото и я карали да го повръща
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР