Чаканият нов спонсор на ще подпише договор за две или

...
Чаканият нов спонсор на ще подпише договор за две или
Коментари Харесай

Новият спонсор на Левски ще прави и стадиона

Чаканият нов спонсор на ще подпише контракт за две или три години с клуба. Финализирането на договора с " Щрабаг " се бави, тъй като желанията на строителната компания са свързани освен с директното финансиране, само че и с доизграждането на бранш " А " на стадион " ". Тази естрада носи името навръх " Щрабаг ", само че там компанията бе обвързана по сделки с някогашните притежатели Спас Русев и Васил Божков.

Сега концепцията на генералното спонсорство вклчва създаване на фасадата на новата естрада, която сега е с винили, както и построяването на прословутата козирка, за която към този момент има план, а поръчката и изаботката ще е ангажимент на строителите. Към момента бранш " А " няма Акт 16 и се води обект за краткотрайно прилагане. Необходими са вложения за изолацията на вътрешните пространства, а концепцията е последователно там да бъдат преместени съблекалните, които
сега са в отсрещния бранш " В ".

Предполага се, че до няколко дни двете страни ще уточнят и последните елементи по контракта. Очаква се доста бързо откакто STRABAG бъде официализиран за общоприет спонсор, логото на компанията да се появи на екипите на Левски. Допреди месеци се смяташе, че там ще е логото на един от някогашните спонсори - букмейкърска компания, само че в последния миг " сините " и бетинг компанията не стигнаха до формален договор.

Австрийската строителна компания получава постоянно поръчки по построяването на значими инфраструктурни планове у нас. В момента те работят по сектор от бъдещата автомагистрала " Европа " сред КГПП " Калотина " и Драгоман.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР