Чакането за следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата

...
Чакането за следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата
Коментари Харесай

Гледаме Орденът на eднорога на Генди Тартаковски

Чакането за идващия анимационен сериал на петкратния притежател на премията Emmy® Генди Тартаковски - Орденът на еднорога към този момент завърши. Първите два епизода на новата поредност към този момент са в HBO Max. Стиймпънк фентъзи приказката е дело на две от марките студия на Warner Bros. Discovery, продуцирана от Cartoon Network Studios и Adult Swim. Всеки петък ще е разполагаем нов епизод от общо десетте за сезона. Повтаряйки кинематографичното майсторство на предходните произведения на Тартаковски, които получиха утвърждението на рецензията и почитателите, Орденът на еднорога е извънреден анимационен екшън сериал, който наблюдава герои, които се разсънват в нови тела, с цел да се борят със злокобна мощ през вечността. " Този сериал е същинско знамение. То демонстрира, че в ръцете на креативен визионер и безумно надарен екип няма ограничавания за типовете истории, които анимацията може да опише.

 

Това е поредност за всички генерации почитатели на анимацията за възрастни. ", споделя Майкъл Оувелин, президент на Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang и Discovery Kids. " За мен тази началото на тази поредност беше положено в зората на работата ми в Cartoon Network Studios преди повече от 20 години. Всички планове, по които работихме - Лабораторията на Декстър, Самурай Джак и Сим-бионичен исполин - бяха като подготвителен полигон, който ни приготвяше за този сериал. Отне ни цялото това време, с цел да можем най-сетне да се заемем с план като Орденът на еднорога. " - споделя Тартаковски. В Орденът на еднорога злата мощ надвисва над Лондон по времето на индустриалната гражданска война. Група герои, наречени Еднорози, инцидентно се разсънват в телата на младежи, вместо на възрастни носители, в които са се въплъщавали в предишното. Те са могъщата вълшебница Мелинда, галактическият духовник Сенг и елфът войник Едред. С изкривени мемоари и отслабени и разпокъсани вълшебен качества триото би трябвало да работи дружно благодарение на задвижвания с пара робот Коперник, с цел да разгадае тайните на предишното и сегашното си, които ще им разкрият пътя към успеха над безконечната опасност. В Орденът на еднорога има българско присъединяване - аниматори от студиото " Змей " работят по първия сезон на поредицата в партньорство с френското студио La Cachette.

 
Голяма част от процеса на анимиране, фазирани и почистане и оцветяване е осъществен в офиса в София. След като Орденът на еднорога бе завъшен, ще пристигна ред на My Adventures with Superman. Продуциран от Warner Bros. Animation, анимационният сериал на DC ще дебютира по-късно тази година. Орденът на еднорога е основан и режисиран от Генди Тартаковски (Първобитно, Лабораторията на Декстър, Самурай Джак, Хотел Трансилвания), с дизайн на героите от Стивън ДеСтефано (Първобитно), музика от Тайлър Бейтс (Първобитно, Пазители на галактиката, Самурай Джак) и Джоан Хигинботъм (Първобитно, Самурай Джак), и дизайн на звуковите резултати от Джоел Валънтайн (Първобитно, Самурай Джак). Героите получават гласовете си от Хейзъл Дууп в ролята на Мелинда, Том Милиган в ролята на Едред и Демари Хънт в ролята на Сенг. В секцията със наличие под марката Adult Swim в HBO Max, можете да гледате още анимационните поредици за възрастни Първобитно, Самурай Джак, Рик и Морти, Кралски крекери, Господин Пикълс, Металокалипсис, Пилето робот, Приятел " Усмихни се ", Аква Тийн вечно: Плантазъм, Зомби майка, Живееш единствено един път, Рик и Морти: Съмър среща гибелта, Жилищен комплекс " В ", Рейнджър с орлово сърце, Тука и Бърти, Рик и Морти: Бонус, Бадгърл и игралните поредици Джо Пера ви споделя и Три дами на име Дебра.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР