Чакана дълго време от мнозина, гейм интерпретацията на Overkill по

...
Чакана дълго време от мнозина, гейм интерпретацията на Overkill по
Коментари Харесай

Overkill са знаели, че The Walking Dead ще е провал

Чакана дълго време от мнозина, гейм интерпретацията на Overkill по комиксите за „ Злите мъртви “, не оправда предварителното доверие. Лошите продажби на играта доведоха освен до понижение на цената ѝ, само че и до съществени разтърсвания в издателя на играта. Изглежда, че Starbreeze са били заложили доста на играта – риск, който не се оправдава.

„ Всички знаеха, че ще е неуспех. Няма значение какъв брой лъскаш едно л***о. То си остава л***о. Никога нямаше да стане по-добре от това, което беше. Винаги си оставаше счупена “, споделят пред Eurogamer хора, работили по играта.

Една от основните аргументи The Walking Dead да се появи в положението, което е, че по средата на създаването употребяваният енджин бил заменен. По гледище на Starbreeze.

Overkill почнали работа по играта с Valhalla, енджин, с който те са работили и преди, само че както показват и източниците на медията, бил проблематичен и се работило мъчно с него. Нещата били толкоз зле, че играта по това време, просто не можело да се играе. Overkill се нуждаели от време да се оправят със обстановката, само че от Starbreeze упорствали, че играта би трябвало да излезе преди 2019. Така, по средата на работата, работата продължава на Unreal 4, а на екипа му оставало по-малко от година да приключи играта. И не било единствено това казуса. Повечето разработчици не били осведомени с Unreal 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР