Чакаме оставки в данъчните служби, освобождаване на “частници служители в

...
Чакаме оставки в данъчните служби, освобождаване на “частници служители в
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Чакаме оставки в ДАНС и в ГДБОП. И арести на дилърите на правосъдие, преди да ги намерят убити като Нотариуса…

Чакаме оставки в данъчните служби, освобождение на “частници чиновници ” в ДАНС и в ГДБОП. Както и още арести на дилърите на правораздаване в частната страна България, преди да ги намерят убити като Нотариуса. Така разяснява оставките в Районната прокуратура, последвали новината, че Нотариуса е рекетирал в продължение на 2 години гръцки корабен магнат.

 

SafeNews разгласява поста във Facebook на Слави Ангелов без редакторска интервенция:

 

След публикацията в “24 часа ” за Нотариуса, който е рекетирал в продължение на 2 години гръцки корабен магнат, лавина от оставки в Районната прокуратура. Административният началник Невена Зартова, която гръцките предприемачи, намесиха в своята спекулация, напуща. Четиримата й заместници – Борислав Георгиев, Иван Стефанов, Мима Куцкова-Дамянова и Тодор Куюмджиев обаче се разграничиха от нея – те желаят да бъдат освободени като заместници на Зартова и да бъдат назначени като редови прокурори. Сега чакаме оставки в данъчните служби, освобождение на “частници чиновници ” в ДАНС и в ГДБОП. Както и още арести на дилърите на правораздаване в частната страна България. Преди да ги намерят убити като Нотариуса.

 

 

Както SafeNews писа, Мартин Нотариуса рекетирал и гръцки корабен магнат.

 

В интервала 2022-2023 година на фирмите, които ръководят „ София Ринг мол “ и ИКЕА се обаждат данъчни, КПКОНПИ, ДАНС. Образуват им бързо 11 каузи и следствия.
Двама души ни преследваха в кафенета, заведения за хранене, желаеха 25 000 Е от името на Божанов, разкрива представител на изнудваната компания.
Съдружникът на Нотариуса Велимир Атанасов бе в основата на всички каузи против нас
В продължение на 2 години бяхме подложени на непрекъснат тормоз от бандата, разкрива инж. Анастасиос Дикос, представител в България на вложителя Джон Кустас
Джон Кустас е лекар по осведомителни технологии и корабен магнат от Атина, Гърция. Притежава 73 кораба, в които работят над 1500 моряци. Компанията му „ Данаос Шипинг “ е листната на фондовата борса в Уолстрийт. У нас посредством сдружението „ Данаос девелопмент “ доктор Кустас има в партньорство „ София Ринг мол “, съучастник е в ИКЕА и в два огромни капиталови обекта за жилищно строителство.

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР