Чакаме Мария Габриел и Николай Денков да излязат с проектокабинет,

...
Чакаме Мария Габриел и Николай Денков да излязат с проектокабинет,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Минимални промени при ротацията ще доведат до минимален брой скандали

„ Чакаме Мария Габриел и Николай Денков да излязат с проектокабинет, който да ни бъде показан за политическите решения. Минимални промени биха дали опция да имаме най-малък брой кавги “.

Това сподели довечера в предаването „ Лице в лице “ съпредседателят на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ Кирил Петков, като посочи, че в случай че някой министър не се е справил, този факт не би трябвало да бъде пренебрегнат.

В ефира на bTV Петков разяснява и мощно популяризираната му фотография в обществените мрежи с предприемача Спас Русев, която предизвика вълна от рецензии.

„ Аз познавам Спас Русев от преди 10 години, когато аз бях в ролята на бизнесмен. Какво ми се случи в този ден? (денят на снимане на фотографията - бел. ред) Звънни ми Спас Русев и ми сподели, че е в Народното събрание – предложи ми да се забележим. Аз споделих с „ наслаждение “, имах и свободно време “. Моментът, в който сядам в кафенето, поръчвам си фреш.. И виждам Соня Колтуклиева от ПИК, която очевидно ме беше проследила. Нахълта с телефона преди дори да сме споделили и две думи. Каза: „ Оо, здравейте!Вие сте тук “. Това беше моментът, в който му споделих, че срещата ни би трябвало да завърши “, разяснява Петков.

Той добави, че в случай че не е целял да резервира срещата в загадка, тъй като в противоположен случай е можел да я организира „ в партийния офис, а не в Гранд Хотела, където минава цяла София “.

Депутатът от " ПП-ДБ " отхвърли изказванията, че е правил услуги на предприемача, като аргументира мотива за срещата с претекста, че " Спас Русев тъкмо се беше прибрал от Лондон и искаше да знае какво се случва ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР