Чакаме мандата, г-н президент. Ясен е премиерът - човек с

...
Чакаме мандата, г-н президент. Ясен е премиерът - човек с
Коментари Харесай

Филип Станев: Чакаме мандата, г-н президент. Ясен е премиерът! Слави е в чудесно здраве!

 " Чакаме мандата, господин президент. Ясен е министър председателят - човек с качествено обучение, добър морал, положителни планове и експертиза. В директни политически дейности не е бил до момента, само че ще го видите и ще го разпознаете. И съставът на държавното управление е подготвен и в случай че получим мандата от Румен Радев, министър председателят ще го показа и всички ще го видите ".

Това съобщи депутатът от " ИТН " Филип Станев в утринното студио на Би Ти Ви. Той разяснява и политическото напрежение сред партията на и Демократична България и обединението на, както и проблема с финансовия длъжностен министър, който беше посочен дружно с и от съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов като положителни разновидности за новото държавно управление. 

" Да кажеш, че нямаш искания за персони в кабинета и след това да искаш да посочваш съответни имена, не е добре. Не три пъти сме предложили на служебния министър да влезе в кабинета на " ИТН ", а е имало три диалога с едно предложение към него. Ние му предложихме нещо, което той отхвърли - той щеше да заеме сериозна позиция в държавното управление, което предлагахме ", разяснява Филип Станев.

Според него от " ИТН " са били аналитични, а не самокритични, когато са отдръпнали претендента си за министър председател: " Настъпиха лични решения във връзка с и част от екипа, с който той трябваше да работи ". Няма я дългата ръка на Движение за права и свободи при нас, има я дългата ръка на британското правораздаване към господин, уточни Станев:

" Не сме сядали на маса за договаряния с Движение за права и свободи, запознахме ги с нашите хрумвания. Диалогът продължи единствено с хората на Христо Иванов и за съответни политики ", сподели още депутатът от Има Такъв Народ.

" Ние оставаме отворени, опрощение не чакаме, само че чакаме конкретика и прагматика и да си държат на думата. Нашите специалисти към този момент се познават персонално, имаме сходни хрумвания, гледаме в една посока, вратата е отворена, те би трябвало да решат ".

Станев още един път уточни, че от Има Такъв Народ няма да вършат коалиция, тъй като думата коалиция е доста мръсна в България, а и принудително красота не става. Запитан за здравето на водача на Има Такъв Народ, Станев уточни: всеки ден играе баскетбол и е в отлично здраве.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР