Чакам да ме арестуват, заяви доц. Атанас Мангъров пред Радио

...
Чакам да ме арестуват, заяви доц. Атанас Мангъров пред Радио
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров: Чакам да ме арестуват

Чакам да ме арестуват, съобщи доцент Атанас Мангъров пред Радио К2. Инфекционистът е проверяван от Софийската градска прокуратура след телевизионно присъединяване, в което твърди, че " 564 души, които са умряли, са умряли, тъй като са имунизирани ".

Проверката на прокуратурата би трябвало да откри има ли данни за осъществено закононарушение. Тя е по текста от Наказателния кодекс за всяване на суматоха, по който – при започване на пандемията, подсъдима, само че след това оправдана беше Асена Сербезова, която в този момент е на поста здравен министър.

" Когато нямаш причини, започваш да използваш силови причини. Целта е да ти затворят устата. Аз в никакъв случай не съм казвал хората да не се имунизират, а то да не е задължително”, добави той.

" Ако имунизациите за коронавирус бяха читави, в случай че бяха направени по разпоредбите, в случай че ние бяхме наясно с тяхното деяние и последици - ние дори не знаем какво има в тях. Има черни страници за наличието на ваксините”, уточни доцент Мангъров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР