Чака ни зимен хаос! Това са думи на отличен политик,

...
Чака ни зимен хаос! Това са думи на отличен политик,
Коментари Харесай

Георги Марков: Европейските санкции се стовариха върху главите на европейските граждани

Чака ни зимен безпорядък! Това са думи на отличен политик, като премиера на Бавария Маркус Зьодер.

Фридрих Мерц, шефът на ХДС - партията на Меркел и Кол, се обърна с писмо в БИЛД към зелените с апел: “Мисленето не е неразрешено. Направете го поради Германия. Повикът е да се запазят атомните централи.”

Тимерманс, този неолиберален фанатик, призна за заплаха от протести и вижда спасението във връщане на въглищата. Ама не споделя има ли миньори - афганистанските мигранти не стават за тази работа.

Великият обединител на Германия Хелмут Кол се е обърнал в гроба - партията му се моли на любениците - зелени извън, червени от вътрешната страна.

Европа я чака зверска инфлация, мраз и мрак, заради ГЛУПОСТТА и раболепието на Западните псевдолидери.

На нас пък американските ни господари надминаха руските приятели и обществено ни споделиха да вършим държавно управление. Премиерът евентуално ще дефинират по-късно.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР