Чадърът на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Малко

...
Чадърът на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Малко
Коментари Харесай

Чадърът в Бургас ще е 1.20, в Слънчев бряг

Чадърът на морето в Бургас ще коства 1.20 лева Малко по на север - в Слънчев бряг - обаче цената му ще е близо 9 пъти по-висока - към 10 лева Това демонстрират данни от концесионери на плажове, заяви Би Ти Ви.

Цените за чадър и шезлонг във Варна ще са същите като м.г. - 5 лева за шезлонг и 5 лева за чадър. Цените в курорта " Св. св. Константин и Елена " ще бъдат в диапазона от 8 до 10 лева " Тази година резервираме цените, няма да има нарастване ", изясни Андрей Василев, представител на концесионера на плажната линия във Варна и курорта " Св. св. Константин и Елена ". Подготовката на плажната линия във Варна обичайно стартира към 24 май, до момента в който плажът на „ Св. св. Константин и Елена “ ще бъде квалифициран за най-нетърпеливите плажуващи по-рано, в случай че времето за това е уместно. " Първите чартъри с посетители от чужбина идват в курорта по-рано, тъй че се постанова да сме подготвени за тяхното идване “, означи той.

" Тази година плажът в " Албена " остава на цените от предходната година, т.е. един чадър с два шезлонга ще е на цена от 21 лева Всички посетители, които са настанени в нашите хотели, ще се любуват на включени в пакета си чадъри и шезлонги от трети ред към плажната алея ", изясни и Велина Гюмова, старши управител " Продажби " в курорта " Албена ". Тя добави, че първи и втори ред остават против възнаграждение, както беше и предходната година. Свободните зони на плажа се резервират на 50%, тъй че да има задоволително място за всички посетители, без значение дали са настанени в хотел в комплекса или не.

Чадърът в Бургас това лято ще е 1.20 лева, един от най-евтините дружно с този на къмпинг " Нестинарка ", където шезлонг или чадър следва да костват по към 0.36 лева В " Слънчев бряг " обаче сянката ще коства към 10 лева, като за два шезлонга с чадър таксата излиза към 30 лева На шофьорския плаж на " Алепу " чадърът ще е 6 лева, а шезлонгът - 8 лева В Поморие-Изток, както и на централния плаж в Созопол, цените ще са по 7 лева за чадър, а в Крайморие - по 8 лева, а за шезлонг - 7 лева.

Някои концесионери и наематели на плажове към този момент дефинираха внушителни суми. Най-висока наемна цена досега е реализирана за плажове Перла 1 и Перла 2 в община Приморско - 631 080 лева с Данък добавена стойност на година. Спечелилият наемател предложи цена от невероятните 100 лева за чадър и също толкоз за шезлонг, т.е. 200 лева.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР