CETIN България, част от PPF Group, е доставчик на мрежови

...
Коментари Харесай

За кратко време CETIN България постигна много

CETIN България, част от PPF Group, е снабдител на мрежови и инфраструктурни услуги на едро, притежаващ и ръководещ една от най-големите електронни съобщителни мрежи в България. Компанията е основана през юли 2020 година в отговор на възходящото търсене на висококачествени инфраструктурни телекомуникационни и IT решения. С повече от 200 чиновници, денонощна поддръжка и необятно разрастване на инфраструктурата, CETIN България има намерение да се трансформира в един от най-предпочитаните снабдители на услуги на едро в България в региона на електронните връзки. Петър Мудринич пое поста изпълнителен шеф на CETIN България на 15 януари 2021 година Г-н Мудринич, CETIN България бе основана през юли 2020 година в отговор на възходящото търсене на висококачествени инфраструктурни телекомуникационни и IT решения. Каква е Вашата оценка за достиженията досега?
CETIN България има и оперира една от най-големите информационни мрежи в България като снабдител на необятна гама от телекомуникационни услуги - от даване на съгласуваност, през всичко, обвързвано с IT инфраструктура, до сложни и интегрирани телекомуникационни и IT решения, с опция да бъдат приспособени към характерните потребности на клиентите.

За късото време на съществуването си CETIN България реализира доста. Докато отделяхме нашия бизнес, мрежа и IT активи от Telenor по време на невиждана COVID-19 пандемия, ние не направихме компромис с услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Имаме удоволствието да допринесем за развиването и поддръжката на мобилната телекомуникационна мрежа от международен клас на Telenor и за изключителното достижение от четири следващи документа Best in Test от umlaut, световната организация за премерване качеството на мрежите, определяна като златния стандарт в сектора. Фокусът на CETIN България е да дава качествени телекомуникационни и IT решения и ние ще продължим да държим на това.

Бяхме първият състезател в бранша в България, който отдели мрежите си за достъп и транспорт, IT инфраструктурата и бизнеса на едро от бизнеса с крайни клиенти. Да бъдеш първи, несъмнено, е огромно преимущество, само че и голяма отговорност.

Струва си да се спомене, че неотдавна публично завършихме консолидацията на България, Унгария, Сърбия и Чехия под една компания майка - CETIN Group. Това ни дава преимущество при развиването на дейностите ни и укрепването на позицията ни като водещ състезател в района на Централна и Източна Европа.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР