CES отдавна е стартова площадка за иновации и авангардни технологии.

...
CES отдавна е стартова площадка за иновации и авангардни технологии.
Коментари Харесай

CES почти напълно успя да изгони секс-технологиите от своите изложения

CES от дълго време е стартова площадка за нововъведения и авангардни технологии. На тазгодишното събитие обаче имаше явна празнина: съвсем неналичието на секс технологии. Въпреки че е промишленост, която се грижи за универсалното човешко преживяване, секс технологиите постоянно са имали неприятна връзка с CES.

Тази година очевидното им неявяване повдига въпроса: Защо към момента сме толкоз благоразумно съпротивляващи се на консолидираното на технологии и фамилиарност?

През 2019 година секс технологиите бяха водещ миг на CES, когато компанията за технологии за наслаждение Lora DiCarlo завоюва премия за нововъведения – единствено с цел да бъде анулирана и по-късно възобновена след необятно публикувана реакция. (По-късно престана да работи). Това несъгласие акцентира неспокойната връзка сред мейнстрийм софтуерната промишленост и нейния по-интимен братовчед.

Бързо напред към 2024 година и наподобява, че CES е съумял дейно да изгони промишлеността на секс технологиите от своите изложбени етажи.

Тръгнах да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР