CEO-то обеща на акционерите разтърсващи нови продуктиApple има дълга, голяма

...
CEO-то обеща на акционерите разтърсващи нови продуктиApple има дълга, голяма
Коментари Харесай

Тим Кук „никога не е бил по-оптимистичен“ за Apple

CEO-то даде обещание на акционерите разтърсващи нови артикули

Apple има „ дълга, огромна пътна карта с фантастични артикули “, съобщи Тим Кук (източник: Apple)

Главният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук съобщи на среща с вложители, че „ в никакъв случай не е бил по-оптимистичен “ за това къде е компанията през днешния ден и накъде отива, предава думите му Блумбърг.

В момента Apple „ засажда семената “ и „ хвърля заровете “ на бъдещите си разтърсващи артикули, увери Кук на общото заседание на вложителите в Купертино, Калифорния. Производителят на iPhone е на път да удвои приходите си от услуги през 2020 година – от близо 25 милиарда $ през 2016 година

Що се отнася до съответните артикули, Тим Кук даде обещание компанията да понижи цената на 1200-доларовия ноутбук MacBook Air, който също така ще предложи екран с по-висока резолюция. Той приказва също за „ дълга, огромна пътна карта с фантастични артикули “, свързани с Apple Watch и AirPods. Смарт часовникът ще се обогати с повече функционалности за здравето.
още по тематиката
Междувременно, акциите на Apple нарастнаха с повече от 1% в петък следобед на борсата в Ню Йорк. Котировките бяха паднали, преди Тим Кук да стартира да приказва пред вложителите.

Акционерите чакат Apple да излезе със „ идващото огромно нещо “, защото търсенето на най-продавания артикул, iPhone, се забавя, което докара до първия спад на продажбите на компанията от четвъртото тримесечие от 2001 година насам.

Тим Кук постоянно загатва в речите си, че Apple работи върху очила за допълнена действителност (AR). В същото време, компанията се концентрира върху разрастващи се бизнес услуги и увеличение на продажбите на други устройства като Watch и AirPods.

Главният изпълнителен шеф акцентира също, че Apple е закупила 18 компании през 2018 година и непрекъснато се ослушва за нови придобивания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР