Celsius Network, платформа за отпускане на заеми за дигитални активи,

...
Celsius Network, платформа за отпускане на заеми за дигитални активи,
Коментари Харесай

$2 милиарда ще бъдат възстановени на кредиторите на Celsius – ето кога

Celsius Network, платформа за разпределяне на заеми за цифрови активи, която преди този момент разгласи банкрут през юли 2022 година заради забележителния спад в цената на родната си криптовалута, в този момент има желание да стартира изплащането на отговорностите си към кредиторите, като употребява доста количество криптоактиви преди края на тази година.

В неотдавнашно заявление, подадено до съда по несъстоятелността в Съединените щати, Celsius изложи изцяло предложение за преструктуриране, ориентирано към генериране на запаси за основаването на ново корпоративно образувание, наречено “NewCo ”. Това ново дружество също по този начин ще улесни възобновяване на разноските на своите клиенти.

Както е посочено в заявката :

Според оферти проект NewCo ще бъде благосъстоятелност на клиентите на Celsius Network, до момента в който ръководството ѝ ще се управлява от консорциум от компании, работещи под знамето на Fahrenheit LLC. Основният фокус на Fahrenheit LLC ще бъде ориентиран към дейностите по рандеман на Биткойн ( BTC ) и стейкване на токени.

Освен това се възнамерява NewCo да бъде листвана като обществено сдружение на фондовата борса NASDAQ. Очаква се NewCo да получи $450 милиона в криптовалута като начално финансиране, а Fahrenheit LLC е поела ангажимент за $50 милиона за придобиване на дялово присъединяване в компанията, съгласно подадената информация.

Кредиторите на Celsius Network участваха интензивно в разискването на този проект на разнообразни платформи, в това число в акаунт в обществената мрежа на платформата X (Twitter), който се ръководи от тях.

Те споделихана своите почитатели, че в случай че препоръчаният проект получи утвърждение, клиентите ще могат да стартират да получават изгубените си преди този момент средства до края на 2023 година:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР