CD Projekt RED работи активно по следващата си голяма игра

...
CD Projekt RED работи активно по следващата си голяма игра
Коментари Харесай

Cyberpunk 2077 има нов директор на дизайна

CD Projekt RED работи интензивно по идната си огромна игра – Cyberpunk 2077 – а в това време ставаме очевидци на следващо разбъркване на върха. След като при започване на тази година креативният шеф на The Witcher 3 напусна студиото, с цел да се влее в редиците на Blizzard, друга не по-малко значима смяна беше оповестена неотдавна. Става дума за това, че Cyberpunk 2077 си има нов шеф на дизайна.

Това е Конрад Томаскиевич, който изпълняваше функционалностите на игрови шеф на The Witcher 3: Wild Hunt. Разместването беше разкрито от самия Томаскиевич в профила му в LinkedIn. От него излиза наяве, че той е заел новата си служба през февруари.

Преди да се захване с работата по последния „ Вещер “, Томаскиевич работи като водещ левъл дизайнер, старши дизайнер, както и водещ дизайнер на геймплея на The Witcher 2: Assassins of Kings. Томаскиевич взе участие ефективно в работата по дизайна и на първата игра от поредицата. Освен това, още веднъж в LinkedIn, той показва друга своя нова роля – тази на старши вицепрезидент на игровата разработка, което звучи, като сериозна крачка нагоре за него в корпоративната подчиненост на полското студио.

Какво може да значи тази смяна? Още през предишното лято CD Projekt оповестиха, че играта може да се изиграе от край до край, тъй че евентуално този ход цели козметична вътрешна рокада. И въпреки да обявиха горепосоченото, играта към момента няма оповестена дата на излизане. Разбира се, че в този момент очевидно остават тестванията – инспекция на качеството, разкриване и оправяне на дребни и огромни бъгове и гланциране на цялостния артикул.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР