CBS Mornings Deals: Вземете комплект багаж от три части със 71% отстъпка

...
Тази седмица в CBS Mornings“ лайфстайл експертът Елизабет Вернер сподели
Коментари Харесай

Тази седмица в „CBS Mornings“ лайфстайл експертът Елизабет Вернер сподели редица нови сделки, включително комплект багаж от три части за 71% изключено. Открийте ексклузивните оферти от тази седмица по-долу и посетете CBSDeals.com или изпратете съобщение „CBS“ на 65 000, за да се възползвате от тях днес.

CBS печели комисионни от покупки, направени чрез CBSDeals.com.

Разширяем твърд куфар Denmark Plus от 3 части от Olympia

Този разширяем куфар от три части включва въртящи се колела, които трябва да се въртят тихо, и заключваща се система за дръжки. Включва разширяем цип, вътрешна преграда, допълнителен мрежест джоб с цип на вътрешната преграда и колан с катарама за закрепване на дрехите. Дъното е снабдено с дръжка за носене. Вземете го със 71% отстъпка.

$200 при CBS Deals

NFL Team Pride LED светлина за врата на кола от Sporticulture

Тази LED светлина може да се прикрепи към вътрешната страна на вратата на колата ви и да прожектира Лого на отбора на NFL на земята всеки път, когато отворите вратата си. Тази безжична светлина може да бъде персонализирана с един от 32 слайда с логото на отбора на NFL. Става за повечето автомобили. Батериите не са включени.

Отстъпката е 33% в CBS Deals.

$20 в CBS Deals

Почистващ балсам Melt It Off от Relevant

Този почистващ балсам може да помогне за стопяването на грима, слънцезащитния крем и мръсотията. Направено е с масло от семена на зелено кафе, сквалан и екстракт от лайка. Има 25% отстъпка в CBS Deals.

$21 в CBS Deals

Drop Stop запълване на пролуките на седалките на превозни средства

Един от най-успешните продукти, показвани по телевизията " Shark Tank, Drop Stop блокира празнината между вашата седалка и централната конзола във вашия автомобил. Той може да предпази мобилни телефони, ключове, дребни пари, грим и пържени картофи от падане в бездната на колата ви.

Всеки пакет се доставя с два Drop Stops: един за страната на водача и един за страната на пътника. Прилягането е универсално.

Вземете го с 40% отстъпка от CBS Deals.

$15 в CBS Deals

Повече съдържание от CBS Essentials

Изключителни отстъпки от CBS Mornings Deals
CBS Mornings Deals: чанти за уикенда, слушалки за движение и още CBS Mornings Deals: Вземете гурме сосове с 30% отстъпка CBS Mornings Deals: Този аксесоар за спално бельо е с 40% отстъпка CBS Mornings Deals: Тази електроцентрала е с 40% отстъпка CBS Mornings Deals: Вземете 50% отстъпка от тази бутилка за многократна употреба CBS Mornings Deals: Тази претеглена масажираща подложка е 40% отстъпка
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР