Caterham разкри първите снимки и информация за изцяло новота си

...
Caterham разкри първите снимки и информация за изцяло новота си
Коментари Харесай

Caterham Project V e електрически триместен електромобил за 2026 година

Caterham разкри първите фотоси и информация за напълно новота си концептуална разработка Project V, благодарение на която от именитата марка показват какво бихме могли да чакаме като дизайн и технологии при нейни артикули през идващите няколко години.

Концепцията Caterham Project V, която е създадена от Italdesign, съставлява 2+1 (2+2 като опция) спортно купе, за което от марката разясняват, че е допустимо да бъде пуснато в произвеждане в края на 2025 или началото на 2026 година.

Електромобилът е изпълнен с един електрически мотор с мощ от 272 конски сили и батериен модул с потенциал от 55 kWh. С обявен свободен пробег от 400 километра (WLTP стандарт) и опция за презареждане от 20 до 80% за към 15 минути (със 150 kW), Project V е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4.5 секунди и оптималната скорост на придвижване от 230 км/ч.



От Caterham разясняват, че сходно на всички артикули на компанията през годините, и при Project V главен акцент е леката структура. В резултат на използването на карбонови детайли и алуминиеви композити, концептуалната разработка тежи едвам 1190 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР