Cargill, Inc. е една от най-големите частни компании в света.

...
Коментари Харесай

"Cargill България" добавя ИТ и data екип към хъба си за услуги за Европа, Близкия изток и Африка

Cargill, Inc. е една от най-големите частни компании в света. Основана през 1865 година от Уилям Уолъс Каргил, тя остава вярна на задачата си: да оказва помощ на фермерите да просперират, да свързва пазарите и да дава на потребителите търсените артикули. През последните 155 години подобрихме метода, по който производството на храни и селското стопанство работят. Създадохме нововъведения, които трансформираха бизнеса и пазара.

Винаги в търсене на нови благоприятни условия за бизнес, ние работим отговорно и по метод, който ни кара да се гордеем. Това ни сплотява и ни кара да намираме благоприятни условия да вършим нещата по-добре всеки ден, с цел да можем стабилно, отговорно и безвредно да изхранваме света в бъдещето.
С 155 години опит в бизнеса Cargill натрупа опит, с който да служи по-добре на клиентите и общностите в 70 страни. Имаме 155 000 чиновници, които всеки ден се трудят, с цел да изхранят света по един безвреден, виновен и екологичен метод. Cargill разраства бизнеса си на българския пазар от 15 години
Първото дружество на Cargill в България е основано през 2006 година със седалище в София. Бизнесът supply chain (стратегически доставки) на селскостопански артикули в Европа, Близкия изток и Африка на Cargill е един от главните бизнеси на компанията в България и е фокусиран главно върху покупко-продажбата на зърнени култури и маслодайни семена. Нашата цел е да обслужваме клиентите си въз основа на техните характерни потребности, на другите равнища на обслужване и по каналите за генезис, с цел да бъдем приближен сътрудник за фермери и неземеделски снабдители.

През 2013 година отворихме втори офис във Варна, където нашият екип " Океански превоз " управлява осъществяването на световната търговия на Cargill с кораби и чартъри, свързани с тях пристанищни повиквания, механически снабдители и ръководство на организации. Нашите експерти употребяват своите необятни механически знания, с цел да усъвършенстват логистиката на корабите и стоките.

През 2014 година създадохме седалището на нашия европейски център за споделени бизнес услуги в София - Cargill business services. От тук управляваме процеси в областта на финансите, превоза и логистиката, стратегически доставки, както и HR решения за бизнеса на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка. В офиса на Cargill в София работят над 1350 чиновници, които ръководят сериозни процеси и дават необятно портфолио от висококачествени услуги със мощен фокус върху успеваемостта и усъвършенстването на процеси от международна класа.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР