Cardi B е от онези известни личности, които определено знаят

...
Cardi B е от онези известни личности, които определено знаят
Коментари Харесай

Защо Cardi B подари на мъжа си 500 хиляди долара

Cardi B е от тези известни персони, които несъмнено знаят по какъв начин да задържат вниманието на почитателите върху себе си с непрекъснатите и провокативни изненади, които прави. Очевидно обаче певицата умее да изненадва освен феновете, а и брачна половинка си.
 Cardi B, Вин Дизел,
Ще забележим ли Cardi в " Бързи и гневни 9 "

Актьорската ѝ кариера се развива все по-добре

Рапърът Offset употребява своя Instagram профил, с цел да се похвали какъв брой откачена и непредсказуема е брачната половинка му. Като истории в профила си той показа за непредвидения подарък, който му е направила Cardi B за рождения му ден.

" Подарък от 500 хиляди $ от жена ми... Човече, това е подаръкът ми за рождения ми ден. Това момиче е бясно ", разчувствуван написа рапърът.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cardib (@iamcardib) на Дек 14, 2019 в 5:17 PST

За да изненада Offset с подаръка си, Cardi поставя парите в хладилника и му споделя: " Имаш всевъзможни коли, имаш всевъзможни бижута, имаш всичко. Какво друго мога да дам на някой, който има всичко... Един ледник да вземем за пример. "

Когато Offset се пробва да откаже парите, Cardi упорства с думите: " Знам, че не би трябвало да ти давам парите, само че не знам какво да ти дам, тъй че просто вземи шибаните пари. Можеш да купиш нова кола, можеш да купиш повече облекла, можеш да си купиш бижута. Можеш да правиш каквото искаш. Обичам те ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от OFFSET (@offsetyrn) на Дек 15, 2019 в 8:44 PST

Признаваме си, че благородно му завиждаме на Offset. Не единствено за високия стандарт на живот, какъвто явно поддържат с Cardi, само че и за великодушната му брачна половинка, която няма никакъв проблем да извади едни 500 хиляди $ за подарък.
 Cardi B, Offset и по какъв начин се забавляват двамата на ваканцията за рождения ден на изпълнителката
Лудият рожден ден на Cardi B

Танци, адреналин и доста любов
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР