Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките

...
Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките
Коментари Харесай

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се трансформира в важен цифров актив в границите на по-широкия пазар, като означи незабравим скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, комбиниран със 100% скок в размера на търговията.

Това впечатляващо и ненадейно рали се случи сред 6 и 7 декември, издигайки токена до 8 позиция измежду най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

В резултат на това рали пазарната капитализация на Cardano се повиши от към $14.79 милиарда на 6 декември до най-висока точка от $16.02 милиарда на 7 декември. Въпреки това все още на писане на публикацията пазарната капитализация на актива е спаднала до $15.4 милиарда.

Макар продължаващите регулаторни провокации в границите на пазара на Съединените щати, през 2023 година в промишлеността на цифровите активи се следи относително позитивна наклонност. Очакванията, свързани с евентуалното въвеждане на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF), и последвалият скок в цената на актива насърчиха позитивните настроения на пазара.

Този повсеместен пазарен възторг наподобява е облагодетелствал Cardano ( ADA ), която означи и близо 100% скок на размера на търговията през последния ден.

Този скок изстреля актива в челните редици на международния пазар, като размера му на търговия за последните 24 часа доближи $746 милиона.

Въпреки това, доста вътрешни за промишлеността лица подхождат към продължаващия напредък на актива с внимателен оптимизъм. Съществуват опасения за евентуална промяна на цените на хоризонта.

Към момента на писане на публикацията Cardano се прави оценка на $0.43, отбелязвайки нарастване с повече от 16% единствено за последните 7 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР