Cadillac достави на "Сикрет сървис" нов брониран автомобил, с който

...
Cadillac достави на "Сикрет сървис" нов брониран автомобил, с който
Коментари Харесай

Доналд Тръмп получи нова лимузина

Cadillac достави на "Сикрет сървис " нов брониран автомобил, с който ще се вози американският президент Доналд Тръмп. Лимузината, известна с името "Звяра " (The Beast), ще бъде употребена за първи път напълно скоро, оповестява Fox News.

От Cadillac нямат информация по кое време ще се състои общественият дебют на колата, само че чакат това да се случи най-късно при започване на лятото. Пред публицисти някогашният шеф на компанията Йохан де Нисшен е оповестил само, че всички сложени задания са били решени и поръчката е изпълнена в период.



Сегашната лимузина на американския президент влезе в употреба през януари 2009 година по време на церемонията по встъпване в служба на Барак Обама. Спекулациите на каква база е издигнат "Звяра " не престават и до през днешния ден, като най-често споменавана е товарната платформа на GMC TopKick.

Двигателят също остава мистерия. Според някой той е 8.1-литров бензинов V8, съгласно други - дизелов осмак Duramax с размер 6.6 литра. Лимузината има 130-милиметрови стъкла и херметична бронирана капсула, която пази надеждно против офанзива с химическо оръжие. На борда на "Звяра " има гранатомети, система за нощно виждане, оръдия със сълзотворен газ, бутилки си О2, брониран контейнер и пушки-помпи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР