БЗНС проведе разширено заседание на Управителния съвет, на което се

...
БЗНС проведе разширено заседание на Управителния съвет, на което се
Коментари Харесай

БЗНС издига председателя си за независим кандидат за евродепутат


Български земеделски народен съюз организира разширено съвещание на Управителния съвет, на което се взе дефинитивно решение за формата и метода за присъединяване на Български земеделски народен съюз в идните избори за Европейски парламент на 26 май 2019 година, оповестиха от пресцентъра на партията, съобщи БНР. 

Управителният съвет на Български земеделски народен съюз единомислещо реши да поддържа предлагането на Инициативния комитет за издигане кандидатурата на Николай Ненчев като самостоятелен претендент и прикани необятната българска общност, симпатизантите и членовете на Български земеделски народен съюз да поддържат самостоятелната кандидатура.

В залата участваха над 300 жители и общественици от цялата страна и общинските и регионалните ръководители на Български земеделски народен съюз.

Обръщение към всички тях насочи доктор Боризанова, ръководител на Инициативния комитет:

„ Всеки ден виждам в очите и живота, и гибелта. Но през днешния ден съм тук поради живота и бъдещето на България... Като основател на този комитет, аз съм тук, с цел да дам смисъл на една обща идея, която ни сплотява. “

Николай Ненчев се обърна към всички свои съидейници и другари и им благодари с думите:

„ Живеем в комплицирано време и идващия Европейски парламент ще бъде вододел за европейското единение, за нежните полезности, които всеки ден се заглушават от глашатаи, които желаят да разединят народите ни, да ни върнат във времената на ненавист и на стопански протекционизъм, да ни създадат подвластни от страни, които години наред са потъпквали българската независимост и европейско развиване... Аз ще се боря за одобряване на европейската еднаквост, за налагане на правила, които да ни развиват като народ, да вървим напред с най-технологично развитите страни “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР