Бюрото на Европейския парламент в България организира концерт #ИзползвайГласаСи в

...
Бюрото на Европейския парламент в България организира концерт #ИзползвайГласаСи в
Коментари Харесай

#ИзползвайГласаСи – концерт с Дара, Прея, Дара Екимова и Тино

Бюрото на Европейския парламент в България провежда концерт #ИзползвайГласаСи в поддръжка на акцията за изборите за Европейски парламент на 9 юни . Той ще се организира в Club Mixtape5 от 20:30 часа на 19 април .  

На сцената ще излязат Дара , Прея , Дара Екимова и Тино . Водещ ще бъде Митко Павлов . Концертът е с вход свободен . Местата са лимитирани и е нужна регистрация на адрес: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Concert19042024 . Регистрацията ще бъде прекъсната предварително при запълване на потенциала на клуба.

Посетители под 18-годишна възраст ще бъдат допускани единствено съпроводени от родителите си или с декларация за компаньон по пример в сходство с Наредбата за профилирана протекция на деца на публични места.

Кампанията #ИзползвайГласаСи е институционална и надпартийна. Целта ѝ е да увеличи изборната интензивност на европейските избори , които в България ще се проведат на 9 юни .

От 6 до 9 юни стотици милиони жители от страните членки на Европейски Съюз ще изберат новите членове на Европейския парламент за идващите 5 години .

Като европейци сме изправени пред голям брой провокации: от миграцията до измененията в климата, от сигурността и защитата до отбраната на правилата на правовата страна.

Демокрацията и Европейският съюз не са даденост. Ние сме тези, които задаваме посоката на развиването им. Този път не е задоволително да се надяваме на по-добро бъдеще, а всички ние би трябвало да поемем отговорност, с цел да може то да се реализира! Колкото повече хора гласоподават, толкоз по-силна става демокрацията .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР