Бюджетен излишък от 2 млрд. лв. има в държавата и

...
Бюджетен излишък от 2 млрд. лв. има в държавата и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Очаква се икономически растеж от около 4% следващата година

Бюджетен остатък от 2 милиарда лева има в страната и това ще разреши идната година стопански напредък от 3,8-4 %, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Търговище.

Търговище
 © фотография: АРХИВ
По думите му, следващата година ще има към 330 млн. лева повече за обучение, което е явен знак, че нарастването на учителските заплати ще продължи. Според него напълно скоро междинната заплата в бранша ще стане 1700 лева, което ще има мощно мотивиращ резултат за младите фрагменти. Цветан Цветанов разгласи, че ГЕРБ стартира дейна подготовка за локалните избори през 2019 година
Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ: " Трябва фактически да стартираме доста интензивна работа на всички наши структури на партийно равнище, да създадем съответните срещи по места и да можем фактически да се подготвим занапред за идните МИ 2019 година, тъй като силата на една партия и силата на ГЕРБ е, че работи сред изборите, а не се сещаме за гласоподавателите, когато стартират изборите или подготовката за съответния избирателен развой ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР