Бюджетът за предстоящите олимпийски игри в Париж може да бъде

...
Бюджетът за предстоящите олимпийски игри в Париж може да бъде
Коментари Харесай

Заради глобалните конфликти: Увеличават бюджета на Олимпийските игри в Париж

Бюджетът за идните олимпийски игри в Париж може да бъде повишен, с цел да се подсигурява сигурността на спортните делегации. Това заяви ръководителят на организационния комитет Тони Естанге, представен от " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция. 

" Нивото на опасност се актуализира постоянно, тъй че полицията и службите за сигурност вършат всичко допустимо, с цел да подсигуряват сигурността на всеки участник в Олимпиадата и всеки фен, който идва да изпита магията на надпреварата. Бюджетът за сигурност на Олимпийските игри в Париж през 2024 година се прави оценка на почти 300 милиона евро, само че евентуално ще бъде доста по-висок. Безопасността остава приоритет на Олимпийските игри и чакаме, че ще има демонстрации ", добави Естанге.

Той изрази опасения за сигурността на израелската делегация, като напомни терористичната офанзива на Олимпийските игри през 1972 година. Тогава починаха 11 членове на израелския екип.

Олимпийските игри в Париж ще се проведат от 26 юли до 11 август. Руските и беларуските спортисти имат право да вземат участие с безпристрастен статут.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР