Бюджетът в този му вид няма да го подкрепим. Финансовият

...
Бюджетът в този му вид няма да го подкрепим. Финансовият
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев да си преправи бюджета, за да не се налага да гласуваме против

Бюджетът в този му тип няма да го подкрепим. Финансовият министър Асен Василев да си го преправи преди първото четене, с цел да не се постанова да гласуваме срещу. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание, заяви " Фокус ".

ГЕРБ-СДС няма да поддържа вота на съмнение против държавното управление, увери водачът на партията Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.  " Не може да има изненади при гласуването на вота на съмнение, тъй като този избор е обвързван с сферата на защитата, където в последните десет години сме създали толкоз доста за превъоръжаването на българската войска, тъй че е безусловно неправилен ", сподели той. ГЕРБ, обаче, резервира позицията си против направения проектобюджет и ще поддържа единствено това, което счита за вярно, стана ясно от думите на Борисов.

" ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията. Дълговата рецесия е реалност към този момент. Трябва да имаме бюджет, който да пази от дълговата серпантина. Ние ще поддържаме единствено неща, които считаме за верни ", акцентира още Борисов.

Той се закани, че ПП-ДБ ще платят горчива цена, в случай че създадат коалиция в София с Българска социалистическа партия и Възраждане. " В последните седмици видяхме новата опция на ПП-ДБ - Възраждане и Българска социалистическа партия. Искам да припомня на Петков, че беше петък и той ми сподели, че в случай че не бъде определен Терзиев ще падне държавното управление, тогава аз от Самоков приканих ГЕРБ и с помощта на тези гласове държавното управление остана. Аз споделих гласувайте за претендента на държавното управление. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии договарят за болшинство.

ПП-ДБ ще платят цената горчиво, в случай че създадат коалиция в София с тези партии – Възраждане и Българска социалистическа партия. Ние сме твърда съпротива в София, тъй като те по този начин желаеха ", сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че на следващия ден ще сложи този въпрос пред европейските посланици, с които има среща.

Инфо: Българска национална телевизия, " Труд "

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР