Бюджетът е приет и ще бъде внесен в Народното събрание.

...
Бюджетът е приет и ще бъде внесен в Народното събрание.
Коментари Харесай

Бюджетът бе приет въпреки скандала с министрите на Слави

Бюджетът е признат и ще бъде импортиран в Народното събрание. Това сподели пред публицисти в Министерския съвет министърът на електронното ръководство Божидар Божанов след съвещанието на кабинета.

"Имаше разисквания по съответни текстове ", уточни още министър Божанов за актуализацията на бюджета, който следва да влезе за разглеждане в Народното събрание.

Министърът разяснява и напускането на съвещанието на трима от министри от партия „ ИТН “, като сподели в отговор на въпрос, че скандал не е имало.

Все още от „ ИТН “ не са оповестили претекстовете на решението си да изоставен днешното държавно съвещание.

Новината, че бюджетът е признат бе доказана и от ръководителя на парламентарната група “БСП за България” Георги Свиленски.

"Най-важното е с актуализацията да дадем спомагателна поддръжка на всички българи. Няма напрежение в обединението - ето, бюджетът е импортиран в Народното събрание. Сега най-важното е да приемем актуализацията, която ще даде в допълнение поддръжка както на българския бизнес, по този начин и на жителите, на фамилиите с деца, а пенсионерите ще получат нарастване на своите пенсии”, съобщи Георги Свиленски.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР