Бялата лястовица отново кацна преди Баба Марта в Разград, съобщиха

...
Бялата лястовица отново кацна преди Баба Марта в Разград, съобщиха
Коментари Харесай

Бялата лястовица отново кацна преди Баба Марта в Разград

Бялата лястовица още веднъж кацна преди Баба Марта в Разград, оповестиха от Общината. Работници от Оперативна програма ”Паркстрой ” сложиха част от градската декорация за 1 март.
 Община Разград
Първа бе сложена арката до фонтана с момченцата, на която за четвърта поредна година каца бялата лястовица дружно с още две направени от сръчните ръце на служащите в „ Паркстрой ” черно-бели знаци на пролетта.
 Община Разград

 Община Разград
В непосредственост, против постройката на Окръжен съд-Разград, е завършен ъгъл за фотоси. С мартеници, направени от ученици на Школата за изобразително изкуство към ЦПЛР - Център за работа с деца през предходната година, бе украсено едно от дърветата в градинката, до него бяха сложени фигури на Пижо и Пенда, а пред бялата оградка - и червено-бяла скамейка, на която тези, които желаят да се снимат, могат да седна.
 Община Разград
Започна и обичайното обличане на дърветата по ул. „ Васил Левски ” в червен и бял плат. То ще продължи на 1 март, украсено дърво ще има и в центъра до някогашната „ Карина ”, сходен акцент се планува и в жк „ Орел ” - в градинката до „ Българска скара ”. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР