Бяла. Народният представител от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев присъства днес на

...
Бяла. Народният представител от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев присъства днес на
Коментари Харесай

Русе: Народният представител от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев присъства на първата копка по проект за рехабилитация на улици в град Бяла

Бяла. Народният представител от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев участва през днешния ден на първата копка по плана за реорганизация и рехабилитация на съществуващи улици, тротоари и принадлежностите към тях в град Бяла. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Нунев приветства работата на екипа на Димитър Славов – кмет на Община Бяла, с помощта на който се усъвършенства инфраструктурата в града и връзката му със прилежащите обитаеми места. Депутатът посочи ролята на европейското финансиране при сполучливото реализиране на целите от управническата стратегия на Славов в полза на локалните поданици. Областният координатор на ГЕРБ-Русе уточни, че посредством усъвършенстваната транспортна съгласуваност се обезпечава сигурността на придвижване, основават се предпоставки за привличане на вложители и нови работни места. Пламен Нунев напомни, че текат процедури и скоро следва построяването на автомагистралата Русе – Велико Търново, чието трасе ще бъде наоколо до града.
" Проектът има за цел възобновяване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на уличната настилка с оглед обезпечаване условия на сигурност на придвижването, комфорт на пътуващите и положително отводняване ", показа кметът на Община Бяла Димитър Славов.
Проектът е съфинансиран от Европейски аграрни фонд за развиване на селските региони по Програма за развиване на селските региони 2014-2020 година Става дума за ул. " Цар Освободител " ; ул. " Панайот Волов " ; ул. " Георги Бенковски " ; ул. " Отец Паисий " ; ул. " Иван Папазов " ; ул. " Железничарска ". Общият размер на финансовата помощ е 1.5 млн. лв..
Събитието бе почетено от ръководителя на Общински съвет Бяла Мариан Антонов, общински съветници, заместник-кметове на Община Бяла, представители на фирмата-изпълнител и жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР