Бял кон по асфалтова улица в Пловдив изненада местните жители.Красивото

...
Бял кон по асфалтова улица в Пловдив изненада местните жители.Красивото
Коментари Харесай

Бял кон се разходи из Пловдив, къде ли е принцът? СНИМКА

Бял кон по асфалтова улица в Пловдив изненада локалните поданици.

Красивото животно е снимано на улица " Петър Шилев " в кв. " Захарна фабрика ". То е забелязано да обикаля единствено, навлизайки и в платното за коли. Появата му не остава незабелязана, а пловдивчани бързо споделят за гледката във Фейсбук.

Някои жители се чудят къде ли е стопанинът му, не закъсняват и шеговитите препратки към легендата за принцът и неговия бял кон.
" Ездачът липсва ", установи Стефан А.
  " О, бяло конче! А къде е принцът? ", чуди се Евгения Р.

 Не липсват мнения, които ласкаят кончето, както и такива на загрижени жители, за които животното е гладно и е излязло да си търси паша.
Жители на квартала допълват, че не за първи път животни припкат из региона. Понякога те биват изпускани от притежателите си и излизат даже на натоварения бул. " България ". Подобен образец имаше преди месеци, когато два коня се разходиха край разграничителната линия до близкия железопътен мост.

В други случаи копитните биват видяни да теглят и каруци, макар настоящите общински регламенти. Подобна демонстрация още веднъж бе снимана на бул. " България ", където каруца умерено се предвижваше по близката велоалея. Припомняме, че общинският съвет в Пловдив наложи тотална възбрана за придвижване на каруци в града още през 2013 година. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР