Бяхме освободени без всякакви мотиви. Бях уведомен от изпълнителния директор

...
Бяхме освободени без всякакви мотиви. Бях уведомен от изпълнителния директор
Коментари Харесай

Освободиха директора на „Ел Би Булгарикум“: Засегнали сме лични интереси

„ Бяхме освободени без всевъзможни претекстове. Бях известен от изпълнителния шеф на ДКК, че съм освободен от служба и би трябвало неотложно да напусна офиса си - другояче ще извика полиция “.

Това съобщи в студиото на bTV Новините Николай Маринов, към този момент някогашен изпълнителен шеф на държавната млекопреработвателна компания „ Ел Би Булгарикум “. Той беше освободен от отрасловия министър на стопанската система.

По-рано „ Ел Би Булгарикум “ разгласи, че ще понижи цените на млечните артикули с 30%.

„ Засегнали сме персонални ползи, в това число и тези на министъра и на ДКК. Действително намалихме цените в нашите фирмени магазини след моя заповед, след договаряния с комерсиалните вериги. За три месеца постигнахме икономии, с цел да реализираме това понижение. През последния месец има напън от изпълнителния шефа на ДКК Венцислав Димитров със глобата на министър Стоянов “, уточни той.

От пресцентър на министерството на стопанската система обявиха за bTV, че коментар по проблема може да има само от Държавната консолидационна компания (ДКК), като подобен се чака в идващия час./fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР